Hvordan blev laboratorieglasvaskeren udviklet, og hvor effektiv er den?

Detlaboratorieglasvasker et moderne flaskehætte og laboratorieflaskevaskeværktøj, som er taget i brug af mange laboratorier, fordi det effektivt kan rense flaskerne.Det er også blevet udviklet i de seneste årtier.Det opstod i 1990'erne.Det blev først udviklet af et italiensk forskningsinstitut og opnåede CE-certificering fra EU.Senere blev det vedtaget af indenlandske medicinske institutioner og bragte folk med stadig mere forbedret teknologi.Kommer en bedre vaskeoplevelse.

Det er underforstået, at priserne pålaboratorie flaske vaskemaskineri øjeblikket på markedet er diversificeret, normalt fra 1.000 yuan til 10.000 yuan.På nuværende tidspunkt er teknologien meget moden, og store leverandører udvikler også mere avanceret udstyr, og prisen vil blive mere rimelig.

Hvad er de specifikke strukturelle fordele vedlaboratorie flaskevasker?

1) Skallen er lavet af rustfrit stål, som især er anti-korrosion;

2) Det unikke strukturelle design danner en passende vandstrøm i flaskevaskemaskinen;

3) Flaskevaskemaskinen vedtager en fuldt lukket struktur, som er let at rengøre og vedligeholde;

4) Behandlingen af ​​den interne vaskevæske kan effektivt forhindre forurening og er befordrende for miljøbeskyttelse.

Så dens brugskarakteristika er meget klare:

1) Det har god korrosionsbestandighed over for vaskemediet;

2) Rengøringen af ​​laboratorieredskaberne kan afsluttes efter at laboratorieredskaberne er midlertidigt opbevaret;

3) Laboratorieflaskevaskemaskinen kan automatisk justere temperaturen og koncentrationen af ​​rengøringsopløsningen;

4) Det kan realisere funktionerne for kontinuerlig vask og automatisk rengøring;

5) Brug af det kan forbedre vaskeeffektiviteten og reducere vasketiden;

6) Den har en luftlås for at forhindre væske i at forurene miljøet.

Med hensyn til brugseffekt har det karakteristika af høj temperaturbestandighed, korrosionsbestandighed, slidstyrke, ridsebestandighed osv. Det kan effektivt rense snavs, fedt og støv på flasken, holde flasken ren, og brugseffekten er meget godt.Maskinbrugere skal tjekke regelmæssigt, normalt hver tredje måned til et halvt år.Hovedarbejdet omfatter kontrol af det elektriske kontrolsystem, kontrol for lækage i vandsystemet, vedligeholdelse af flaskevaskerdele, udskiftning af rensevæske osv. for at sikre normal drift af maskinen.

På grund af dets udsøgte design og høje pålidelighed er det meget udbredt på hospitaler, landbrug, videnskabelige forskningsinstitutioner og andre steder til at rense forskellige eksperimentelle flasker.Laboratorieflaskevaskemaskinen har kort sagt fordelene ved favorabel pris, god brugseffekt og enkel maskinvedligeholdelse.Det foretrækkes af flere og flere laboratorier, og dets anvendelsesområder bliver bredere og bredere.

asdzxc


Post tid: Mar-13-2023